Een dag als stagiaire bij het Nederlandse merk Buttler

Geplaatst door Buttler shop op

Ben je benieuwd hoe een dag als stagiaire bij Buttler eruit ziet? En wat je als stagiaire zoal doet? In dit blogartikel vertelt Lisa over een stagedag bij Buttler.

Begin van de dag

Het is 8:30 tijd voor een nieuwe werkdag. En zoals gewoonlijk begin ik mijn dag met een heerlijk kopje koffie. Daarna start ik mijn computer op en begin ik met mijn werkdag. Eigenlijk start mijn dag altijd met een dagplanning. Op maandag vind er een wekelijkse bespreking plaatst van de planning die week. Zo weet je wat je die week kan verwachten. Na het maken van mijn eigen dagplanning ga ik aan de slag.


Eigenlijk is een stagedag bij Buttler nooit hetzelfde. Maar vandaag staat er een leuke activiteit op de planning. Toen Pieter mij vroeg: ‘’Kan je meedenken over de Valentijnscampagne’’. Werd ik meteen enthousiast. Met volle energie en motivatie ben ik gaan brainstormen over mogelijke campagnes. Daarna heb ik mijn ideeën met Pieter gedeeld en zijn we samen tot een conclusie gekomen. Een aantal dagen later werd de Valentijnscampagne opgestart en al snel waren er veel reacties. Het leuke aan een stage bij Buttler vond ik dan ook dat er daadwerkelijk wat word gedaan met je kwaliteiten.

Tijd voor wat afwisseling

Nadat ik de hele ochtend hard bezig geweest ben met de Valentijnscampagne kon ik wel wat afwisseling gebruiken. En alhoewel marketing voornamelijk cumputerwerk bevat, is er bij Buttler ruimte om ook andere taken te vervullen. Dagelijks maken we veel mensen blij met onze producten. Ik begin met het inpakken van de bestellingen en schrijf een persoonlijk kaartje bij elke bestelling.

 

De middag als stagiaire

Na het bedenken van de Valentijnscampagne en het inpakken van de bestellingen, is het tijd voor de middag. Dit keer ga ik aan de slag met het schrijven van een nieuwe blog. Met Valentijn in zicht, ga ik aan de slag met een blog over Valentijnsdag. Ik begin met typen, bedenk de juiste zoekwoorden en binnen de kortste tijd staat de blog al klaar.

Naast het schrijven van een blog, het bedenken van social media posts of het inpakken van bestellingen, krijg je bij Buttler echt de kans om van jouw ideeën werkelijkheid te maken. Je mag meedenken hoe Buttler offline & online een boost kan krijgen en mag bedenken welk product Buttler in hun assortiment moet brengen. Zo ben je echt een onderdeel van het team. Een dag als stagiaire bij Buttler vliegt voorbij. Voor ik het weet is het alweer 16:30 en is het tijd om naar huis te gaan.

 

Open sollicitatie

Wil jij net als Lisa ook stage lopen bij Buttler? Buttler is altijd op zoek naar enthousiaste stagiaires. Stuur je cv en motivatie naar robert@buttler.shop of ga snel naar de vacature. En wie weet ben jij straks onderdeel van team Buttler.

← Ouder bericht Nieuwer bericht →